Den bästa sommaren

Sommaren 2010 har varit den bästa sommaren någonsin. Jag har hunnit med en del resor, Tunisien 2 veckor med familjen och Lisa och även Berlin i 5 dagar med Lina. Jag har även jobbat på Infocare. Det skulle varit ett sommarjobb men det blev även ett höstjobb. Vilket jag är fruktansvärt glad över!


Söndag den 13 Juni hade jag fruktansvärt svårt att sova, jag tror inte jag sov många timmar den natten. Jag var så fruktansvärt nervös för jag skulle åka till mitt sommarjobb dagen efter. Tankar bara flög runt i huvudet, jag hade ju träffat några av dem innan när jag praktisera och visste att alla var trevliga. Jag låg i min säng och tänkte "jaha, en till sommarjobbare, ska vi behöva slåss om vem som kommer bli mest omtyckt?" "Tänk om dom bara ljög när jag praktisera där och inte alls tyckte om mig, tänk om dom bara var snälla för min pappa jobbar där?" Jag trodde jag skulle få ett rent helvete. Jag trodde även att Anna hatade mig för vi inte pratade så mycket när jag praktisera. Jag hade en så stor klump i magen.

Dessa tankar var så onödiga. Den andra sommarjobbaren, Karin var underbar & likaså alla andra som jobbar där.♥ Jag trivdes som fisken i vattnet.
Men det finns två brudar som jag kom riktigt nära, Anna och Maria. Jag vet inte riktigt vart jag ska börja men dessa två har verkligen gjort denna sommaren till den bästa någonsin.
Det har varit hårt jobb hela sommaren/hösten men även så mycket skratt (tror dock det var  mest ÅT mig och inte MED mig, men det är sånt man får ta!)
Varje dag jag kom hem prata jag alltid om allt roligt vi sagt (okej inte allt men det som gick att berätta!) på jobbet och hur mycket jag längtar till nästa dag.
Jag har alltid varit en riktig latmask på morgonen, när klockan ringde snooza jag alltid men inte denna sommar/höst då gick jag alltid upp 2-3min INNAN klockan ringde.

Anna & Maria, ni är helt underbara, tror inte ni förstår hur mycket jag tycker om er och hur glad jag är att jag fått lära känna er. Jag tar med mig mycket minnen från denna sommar.
Det har varit allt ifrån praktikant, mitt röda ansikte, röda tröjor, troll, Herkules, Ynge, mustacher, helikopterplattor, när jag skicka ner en del till skåne när den skulle till Stockholm, min fantastiska världskarta, lånetv. Ja allt.
(Nu är det ju folk som läser som inte kommer förstå någonting men, det är nog lika bra!)
Jag vill tacka er för denna sommar/höst och jag hoppas jag får komma tillbaka och jobba hos er snart igen.
Känns som jag inte är riktigt färdig på Infocare ;)

I like to make myself believe that you for once will think of me


Photo by; Lina Green

I told you everything unlocked and let you in
that's how it is for me it's all or nothing.
I sort of lost control I loved and you said no,
are we okay or are we simply fading?


RSS 2.0